inu:one telefoni
Team ... ønsker du at vide mere?

inu:it - telefoni

inu:one er telefoni til hele verden til fastpris. Uanset om du bruger 3CX eller telefoni via Teams er inu:one en mulighed for at give dig flatratetelefoni.  

inu:one er et produkt primært til det grønlandske marked. 

inu:one giver jer følgende fordele 

Dine udgifter til telefoni bliver forudsigelige, faste – og samtidig lavere end andre løsninger. Du betaler en fast pris pr samtidige opkald pr måned. Opkaldstaksten er inkluderet. Der er kun én regning – ikke to som det ofte er tilfældet i dag. 

Du får en løsning hvor omkostningerne er helt i bund og samtidig både faste og kendte på forhånd så de er nemme at budgettere med. 

Uanset hvor mange opkald der foretages, om de er indenrigs, til udlandet eller til mobiltelefoner, er forbruget inkluderet i det faste månedlige abonnement. 

Telefoni via Teams 

Via Teams kan du have så mange kald som du vil. 

Telefoni via 3CX 

Du betaler pr linje du skal kunne bruge på samme tid. Køber i kapacitet til for eksempel 5 linjer, kan I foretage fem samtidige kald. Du betaler med andre ord kun for disse fem linjer uanset om du har flere brugere og flere telefonnumre end fem – det er kapaciteten i form af mulige antal samtidige kald man betaler for.  

Der er ikke behov for nyt udstyr hvis du i forvejen har telefoni via 3CX – du kan beholde det du har i forvejen. supporterede versioner 

Løsningen understøtter de allerede eksisterende telefoniløsninger i Grønland. 

Forudsætninger
Inu:one via Teams forudsætter udstyr der kan afvikle Teams.

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05